nieuws header 2

In Roosendaal hebben wij in een distributiecentrum hebben wij de bescherming van wanden en machines verzorgd. De werkzaamheden bestonden ondermeer uit het leveren en monteren van circa 1200 meter houten aanrijdbeveiliging, het plaatsen van stalen hoeklijn voorzien van gele poedercoating, hoekbeschermers, kolombeschermers en hoogteportalen.

Lees meer...

Voor één van onze relaties hebben wij in Tilburg een breed pakket van producten mogen leveren en monteren. Dit pakket betref voor buiten ondermeer RVS trottoirpalen, vlaggenmasten en bewegwijzering en binnen hebben wij de kolommen voorzien van kolombeschermers uit zetwerk en vangrail hoog en vangrail voorzien van een leuningregel.

Lees meer...

In Amsterdam hebben wij de afgelopen periode de montage van ruim 600 meter vangrail in een parkeer- / stallingsgarage mogen verzorgen. De geplaatste constructie bestaat uit staanders IPE-140 welke voorzien zijn van vangrailprofielen type A. Ter plaatse van de hellingbanen is tevens een leuningregel aangebracht.

Lees meer...

Eén van onze klanten wilde de aanrijdbeveiliging goed laten opvallen bij de toepassing rondom het vernieuwde bedrijfspand. Om deze reden is gekozen om alle vangrailprofielen, kopstukken en afschermpalen geel te poedercoaten waarmee de signalerende werking is verhoogd.

Lees meer...

Voor het veilig plaatsen van de acculaders voor heftrucks leveren wij met regelmaat onze acculaad rekken of acculaad tafels. Dit relatief eenvoudige product bestaat uit een frame met roosters waarop de acculaders kunnen worden geplaatst. Daarnaast worden de tafels optioneel voorzien van een enkele of dubbele vangrail.

Lees meer...

Weliswaar voor ons bedrijf een klein aandeel in dit grote project maar uniek om onderdeel van te mogen zijn. Voor het transport van de Boeing 747 van Luchtvaarmaatschappij Corendon hebben wij doorsteken gemaakt in de geleiderail langs de A9 zodat dit vliegtuig in de tuin van het Corendon Village Hotel kon worden geplaatst.

Op een parkeerdek in in Brussel hebben wij voor onze opdrachtgever circa 90 meter buisconstructie mogen monteren. De buisconstructie is thermisch verzinkt en door middel van stripstaanders gemonteerd op de betonnen ondergrond.

Lees meer...

Voor het Centrumplan Almelo is er door ons een gecombineerde randafscheiding geleverd en gemonteerd. De constructie is in dit project samengesteld uit IPE staanders met een leuningregel, voorzien van persroosters als hekwerkpanelen met aan de voorzijde een vangrailprofiel.

Afgelopen periode hebben wij de aanrijdbeveiliging mogen verzorgen voor in en rondom een distributiecentrum in Moerdijk. Inpandig hebben wij kunststof kolombeschermer, vangrail als aanrijdbeveiliging en afschermpalen bij de overhead en dockdeuren geplaatst. Tevens zijn de laadkuilen voorzien van wieldwingers.

Lees meer...

Op een parkeerdek in de gemeente Venlo hebben wij vangrail geleverd en gemonteerd in een semi-permanente parkeergarage. Om ruimte te besparen is er in dit geval is ervoor gekozen om de vangrail direct tegen de constructie te monteren. Tevens hebben wij de belijning op het parkeerdek verzorgd voor deze relatie.

Lees meer...

De afgelopen periode hebben wij voor in Born meerdere aanrijdbeveiligingen mogen leveren en monteren. Op dit project zijn in verschillende fases afschermpalen en stalen vangrail als aanrijdbeveiliging geplaatst.

Lees meer...

In Waalwijk is onlangs een nieuw distributiecentrum opgeleverd waar Van Straten Geleiderail weer een bijdrage aan heeft mogen leveren. Een aanzienlijke hoeveelheid kunststof kolombeschermers en lage vangrail dragen bij aan het beschermen tegen aanrijding van de kolommen en trappen. Onze stalen afschermpalen beschermen de dockdeuren tegen aanrijding door heftrucks.

Lees meer...

Bij een visverwerkend bedrijf hebben wij onze kunststof STOMMPY aanrijdbeveiliging mogen plaatsen. Deze aanrijdbeveiliging voldoet aan alle Europese richtlijnen ten aanzien van voedselveiligheid. Door de hoge kwaliteit van dit niet giftige kunststof zijn wij in staat om in hygiënische omgevingen adequate beschermende voorzieningen te treffen.

Lees meer...

Voor het distributiecentrum van een leverancier in de automotive branche hebben wij een grote hoeveelheid superplint geleverd en gemonteerd. De superplint bestaat uit een stalen vangrailconstructie welke wordt volgestort met beton. Na uitharding is er sprake van een bijzonder degelijke aanrijdbeveiliging welke bestand is tegen extreme aanrijdingen.

Lees meer...

Onlangs hebben wij de laatste werkzaamheden verricht in en rond een distributiecentrum in Rozenburg. Verschillende vormen van aanrijdbeveiliging zoals wieldwingers, kolombeschermers, afschermpalen en lantaarnpaalbeschermers zijn door ons geleverd en gemonteerd.

Lees meer...

In Dinteloord op bedrijventerrein Nieuw Prinsenland is een nieuw productie- en distributiecentrum in gebruik genomen. Wij hebben op dit project inpandig ruim 600 meter vangrail als aanrijdbeveiliging geplaatst, een grote hoeveelheid afschermpalen en kolombeschermers geplaatst.

Lees meer...

Steeds frequenter krijgen wij de vraag om vangrail welke toe moet worden gepast in ATEX omgevingen ter bescherming van silo's of hogedruk pijpleidingen. Wij kunnen hier als bedrijf met onze producten uitstekend op inspelen. Onze vangrail kunnen wij uitvoeren met geel/zwarte blokken voor een verhoging van de zichbaarheid. 

Lees meer...

Voor een uitbreiding van een bedrijfspand hebben wij een lage vangrail geplaatst in het magazijn ter bescherming van de wanden. De vangrail is uiteraard voorzien van de benodigde kopstukken en hoekstukken. Voor dit project is tevens de hellingbaan voorzien van een dubbele vangrail welke is gemonteerd tegen de staanders van de hellingbaan.

Lees meer...

Op ons project Euroscoop hebben wij buiten de vangrail, aanrijdbeveiliging en belijning ook het leveren en monteren van hekwerken rondom de koelinstallaties mogen verzorgen. De hekwerken zijn opgebouwd uit stalen kokers en voorzien van persroosters zodat onbevoegden geen toegang hebben tot de installaties.

Lees meer...

Om zowel de zichtbaarheid te garanderen en gelijktijdig te beschermen hebben wij bij een relatie een aantal signalisatiepalen geplaatst als aanrijdbeveiliging. Gezien de eigen kleur van het product en de combinatie met een reflecterende folieband is zichtbaarheid gegarandeerd. Bovendien zijn deze palen, uit ons kunststof programma, de eigenschap om aanrijdingsenergie op te nemen.

Voor een project hebben wij vangrail toegepast als aanrijdbeveiliging rondom een brandstoftank. Om de vloeistofdichtheid te kunnen waarborgen is voor het verankeren gebruik gemaakt van staanders met een voetplaat welke met behulp van chemische ankers zijn geplaatst.

Voor een relatie hebben wij een dubbele vangrail mogen plaatsen ter bescherming van een reclamemast. Door het toepassen van een dubbele vangrail als aanrijdbeveiliging wordt de weerstand van de constructie hoger en is het object beter beschermd.

In Nationaal Park De Biesbosch hebben wij voor aannemingsbedrijf GMB een stalen leuning mogen leveren en monteren. De leuning is uitgevoerd met gewalste stalen stripstaanders en liggers uit buis.

Lees meer...

Onlangs zijn wij gestart met het leveren en aanbrengen van een vangrail- en doorbeveiligingsconstructie voor het project Euroscoop Schiedam. Binnen dit nieuwbouwproject wordt circa 1000 m¹ aanrijdbeveiliging geplaatst waarvan ongeveer 50% is voorzien van een hekwerk en handleuning.

Lees meer...

Onderdeel van het groot onderhoud langs de N266 Someren-Nederweert is het vervangen van de geleiderailconstructies. Door Van Straten Geleiderail is in een periode van 6 weken de oude geleiderail verwijderd en een lengte van 20 kilometer nieuw geleverd en geplaatst.

Lees meer...

Voor één van onze relaties hebben wij een groot aantal trottoirpalen mogen leveren voor een nieuwbouw transferium. Deze thermisch verzinkte stalen trottoirpalen zijn voorzien van een gebolde deksel. Als afwerking is gekozen om deze trottoirpalen te poedercoaten in een RAL kleur.

Lees meer...

Een project dat wij u niet willen onthouden is de inrichting van het magazijn van een groot logistiek dienstverlener. Bij deze klant is het magazijn ingericht met modulaire kunststof afschermpalen, kunststof vangrail en een zwaar voetgangershekwerk. Het voetgangershekwerk zorgt voor een fysieke scheiding van locaties in magazijn waar zich werknemers bevinden en heftrucks.

Lees meer...

In een tijdelijk distributiecentrum in de nabijheid van Schiphol is er gekozen voor vangrail type B als bescherming van het bedrijfspand tegen aanrijding door heftruck en andere transportmiddelen. Gezien de ondergrond welke bestaat uit asfalt is er voor gekozen om de vangrail te plaatsen met verlengde staanders door het asfalt. 

 

Voor een nieuwbouw kaasfabriek heeft Van Straten Geleiderail de levering en montage van superplint en vangrailconstructies voor haar rekening genomen. De superplint is een lage vangrail waarbij de ruimte tussen de constructie en de wand wordt volgestort met beton.

Lees meer...

Via onze opdrachtgever Aquavia hebben wij voor ProRail twee stuks stalen trappen geleverd en gemonteerd op Strijp S te Eindhoven. De montage omvatte het stellen en verankeren van de trappen. 

Op het project Reconstructie Thorbeckelaan - Nijkerkerweg te Barneveld hebben wij onder andere circa 450 meter houten geleiderail geplaatst. Op het kunstwerk is een constructie geplaatst inclusief een leuningregel.

Lees meer...

Van Straten Geleiderail BV is te gast geweest bij het televisie programma Ondernemend Nederland van RTL7. In dit item wordt uitgelegd wat geleiderail nu precies is, aan welke eisen geleiderail moet voldoen en welke ontwikkelingen worden verwacht in de toekomst.

Lees meer...

Met ingang van heden is Van Straten Geleiderail BV de exclusieve vertegenwoordiger van STOMMPY® kunststof aanrijdbeveiligingen. Dit pakket met oplossingen voor het beschermen van machines, installaties en wanden in distributiecentra is bijzonder innovatief. Binnen het assortiment vallen kunststof vangrailconstructies, beschermpalen, veiligheidshekwerk en dockbumpers, wieldwingers en stootplinten. 

Lees meer...

Vandaag is door Van Straten Geleiderail BV een Volvo FMX 10x4 met gestuurde sleepas in gebruik genomen. Deze vrachtwagen, geleverd door Van Dijk in Culemborg, heeft een 420 PK motor met een I-shift versnellingbak en is voorzien van een 20 ton's HMF kraan geleverd door Hyva.

Lees meer...

Na de eerdere uitbreiding van ons assortiment met aanrijdbeveiliging voegen wij met ingang van 2016 ook een groot aantal producten voor de inrichting van de openbare ruimte toe. Binnen deze productgroep straatmeubilair treft u afzetpalen, trottoirpalen, afvalbakken, fietsaanleunhekken en banken aan. 

Lees meer...

Langs de provincialeweg bij de Bijlmerweide te Amsterdam Zuid-Oost heeft Van Straten Geleiderail ruim 2 kilometer houten geleiderail mogen plaatsen. Deze houten geleiderail, welke de afscherming vormt tussen de provinciale weg en het langslopende fietspad, is aan de achterzijde voorzien van een extra plank als fietsersbescherming. 

Lees meer...

Van het project "Groot onderhoud bij de N206" is een videoproductie gemaakt welke een indruk geeft van wat er allemaal komt kijken bij een dergelijk project en welke partijen erbij betrokken zijn.

Lees meer...

In 2013, 2014 en 2015 renoveren Rijkswaterstaat en Combinatie Galecom de Galecopperbrug. De Galecopperbrug is onderdeel van de A12 bij Utrecht en overspant het Amsterdam-Rijnkanaal.

Lees meer...
N201 Omlegging Schiphol-Rijk

Met het project A4 Delft – Schiedam werkt Rijkswaterstaat aan een goede inpassing van een nieuwe snelweg tussen Delft en Schiedam. De aannemerscombinatie A4ALL legt de nieuwe weg aan. A4ALL is een bouwcombinatie van Boskalis, Heijmans, en Volkerwessels (waaronder KWS Infra bv en Van Hattum en Blankevoort).

Lees meer...
N201 Omlegging Schiphol-Rijk

Voor KWS Infra hebben wij op een rotonde een houten geleiderail mogen plaatsen incl. motorvriendelijke onderplank. Dit project is naar volle tevredenheid van de opdrachtgever uitgevoerd.

Lees meer...
N201 Omlegging Schiphol-Rijk

Dit project verbindt het project Aansluitingen A4 met de projecten Fokkerweg 2×2 en Omlegging Aalsmeer-Uithoorn. Het ontwerp wat uitgevoerd wordt, is de zogenaamde gestrekte ligging. Het nieuwe tracé begint bij de Aalsmeerderweg in de gemeente Haarlemmermeer.

Lees meer...

In december 2012 hebben Gebr. Van Kessel wegenbouw bv & KWS Infra bv het 3-jarig onderhoudscontract voor de weginfrastructuur van Perceel Zwolle aangenomen. Van Straten Geleiderail B.V. mag voor de firma IJzerman B.V. de geleiderail verzorgen. In de kern van het project is het overall-beeld in kaart brengen van bestaande en aankomende schades.

Lees meer...

Ca 40.000m¹ geleiderail hebben wij plaatsen op de nieuw te realiseren Westrandweg. De Westrandweg is door de KWS en Boskalis aangenomen en wordt gerealiseerd vanaf knooppunt Raasdorp tot aan de A10 Coentunnel. Alle werkzaamheden zijn LEAN gepland in een aantal sessies om de werkzaamheden zo spoedig en vloeiend mogelijk te laten verlopen.

Lees meer...

Subcategorieën

Op zoek naar advies op locatie of een vrijblijvende offerte? Neem contact met ons op!

Contact