vangrail aanrijdbeveiliging header

Aanrijdbeveiliging is een begrip dat wordt gebruikt voor tal van oplossingen om bedrijfspanden, machines en gebruikers van bijvoorbeeld parkeergarages te beschermen. De toepassing van deze voornamelijk uit staal opgebouwde constructies voorkomen schades door aanrijding. Binnen deze sectie van onze website krijgt u meer informatie over de verschillende mogelijke aanrijdbeveiliging constructies. Producten waar u aan kunt denken zijn; vangrailconstructies, buisconstructies (anti parkeerbuizen), afschermpalen of beschermpalen, kolombeschermers, beschermbeugels en wieldwingers.

Een lichte vorm van aanrijdbeveiliging is ons systeem dat wordt samengesteld met behulp van buizen en koppelingen. Met dit systeem is het mogelijk om een lage aanrijdbeveiliging samen te stellen voor het beschermen van de wanden tegen winkelwagens, rolcontainers en andere lichte transportmiddelen in winkels en magazijnen. Met dit product is het eveneens mogelijk om een scheidingshekwerk samen te stellen. 

Lees meer...

Op locaties met een bijzonder verhoogd risico adviseren wij een dubbele vangrail toe te passen. Het dubbele vangrailprofiel biedt bescherming tegen aanrijding op verschillende hoogten en is leverbaar in zowel het A- als B-profiel en kan worden geplaatst op beton en in aardebaan.

Lees meer...

In parkeergarages wordt vaak een vangrailconstructie gecombineerd met een hekwerkpaneel en een handleuning. Deze gecombineerde constructie fungeert gelijktijdig als aanrijdbeveiliging en doorvalbeveiliging. Buiten de traditionele vangrail kan er ook gekozen worden voor een combinatie met een buisprofiel.

Lees meer...

Vangrail wordt breed toegepast als aanrijdbeveiliging en is een afgeleide van de vangrailconstructies welke u aantreft langs de snelwegen. Enkele voorbeelden waarbij vangrail als aanrijdbeveiliging wordt toegepast zijn;

  • Het beschermen tegen aanrijding door heftrucks van machines en installaties.
  • Het beschermen van wanden van bedrijfspanden, zowel binnen als buiten.
Lees meer...

Buisconstructies zijn op meerdere manieren toepasbaar. In de uitvoering van een anti parkeerbuis wordt voorkomen dat bijvoorbeeld auto's worden geparkeerd op het trottoir. Veelvuldig worden de anti parkeerbuizen ook toegepast aan het einde van een parkeervak langs bijvoorbeeld een kanaal ter voorkoming dat auto's te ver doorrijden en in het water belanden. De anti parkeerbuizen kunnen op meerdere manieren worden gemonteerd/verankerd.

Lees meer...

Buiten onze standaard afschermpalen kunt u bij ons ook terecht voor afschermpalen in een zware uitvoering. De afschermpalen worden gekenmerkt door een grotere diameter en waarbij uiteraard ook de wanddikte groter is. Gelijk aan onze standaard afschermpalen zijn deze leverbaar in een thermisch verzinkte uitvoering en kunnen optioneel worden voorzien van een poedercoating. 

Lees meer...

Naast de vangrail op een betonnen ondergrond leveren wij ook een constructie welke geplaatst kan worden in de aardebaan of in asfalt. Deze vangrailconstructie dient eveneens als aanrijdbeveiliging. Voor het plaatsen van deze aanrijdbeveiliging zijn verschillende mogelijkheden.

Lees meer...

Op zoek naar advies op locatie of een vrijblijvende offerte? Neem contact met ons op!

Contact