geleiderail header

Geleiderail is een bermbeveiligingvoorziening die bestaat uit geheel thermisch verzinkte onderdelen die onder strenge Normen en Richtlijnen vervaardigd en geplaatst dient te worden. Regulier dient de geleiderail middels de NEN5190 vervaardigd te worden en conform de NEN5191 geplaatst te worden.

Lees meer...

Van Straten Geleiderail BV heeft buiten het stalen geleiderail programma ook een ruim aanbod van houten geleiderail. Alle geleiderailtypen voldoen aan de van toepassing zijnde NEN normen. Houten geleiderail kan zowel in aardebaan als op kunstwerken worden toegepast.

Lees meer...

Aan de hand van de situatie waar voertuigkering gewenst dan al niet nodig is, wordt er gekeken naar de beschikbare ruimte, de verkeersinrichting en de daarbij geldende prestatieklassen. De huidige geleiderail is vooral afgestemd op de toepassing langs autosnelwegen.

Lees meer...

Het plaatsen van anti-verblindingsschermen of anti-verblindingslamellen voorkomen lichthinder van tegemoet komend verkeer op de tegenoverliggende rijbaan. De lamellen worden middels een eigen draagconstructie gemonteerd op de bestaande geleiderailconstructie.

Lees meer...

Op zoek naar advies op locatie of een vrijblijvende offerte? Neem contact met ons op!

Contact