straatmeubilair header

Straatmeubilair

Van Straten Geleiderail BV levert straatmeubilair zoals trottoirpalen, amsterdammers, afvalbakken, fietsaanleunhekken, geleidehekken en banken voor de openbare ruimte.

Funtionele trottoirpalen tegen zeer gunstige prijzen. Leverbaar in verschillende diameters en lengten en zowel in vaste als wegneembare uitvoering. Optioneel leverbaar met voorziening om een ketting tussen de trottoirpalen op te hangen.

Lees meer...

Een bijzonder degelijke bank voor een aantrekkelijke prijs. Onze Bank Staal Perfo bestaat uit een stalen frame waarbij de zitting en rugleuning zijn uitgevoerd in geperforeerd plaatmateriaal. Deze bank is volledig thermisch verzinkt en kan worden gepoedercoat in iedere gewenste RAL-kleur. Plaatsing op prefab betonfundaties. Desgewenst is een set beschikbaar om de bank te verankering in aardebaan.

Deze bank is een combinatie van hardhout en klassiek vormgegeven staanders. De staanders van deze bank kunnen eenvoudig op de ondergrond worden gemonteerd.

Lees meer...

Onze hoogtebegrenzers bestaan uit een solide thermisch verzinkt stalen frame met een aluminium onderbalk. De hoogtebegrenzers kunnen worden voorzien van hoogteaanduidingen door middel van verkeersborden en reflecterende folie zodat er sprake is van een verhoogde signalering.

Lees meer...

Deze parkeerbeugel wordt geleverd met een prefab betonplaat en is geschikt voor plaatsing in het straatwerk. Met behulp van deze parkeerbeugel kunt u parkeerplaatsen afsluiten en beschikbaar houden voor de eigenaar van het parkeervak. De beugels zijn verkrijgbaar met gelijk of ongelijksluitend slot.

Lees meer...

Anti parkeerbuizen voorkomen ongewenst parkeren van voertuigen op bepaalde locaties. Deze anti parkeerbuizen worden tevens ingezet om een klein hoogteverschil af te vangen waar het risico bestaat dat de voertuigen naar beneden vallen.

Lees meer...

Op zoek naar advies op locatie of een vrijblijvende offerte? Neem contact met ons op!

Contact