Van Straten Geleiderail BV is te gast geweest bij het televisie programma Ondernemend Nederland van RTL7. In dit item wordt uitgelegd wat geleiderail nu precies is, aan welke eisen geleiderail moet voldoen en welke ontwikkelingen worden verwacht in de toekomst.

Lees meer...

Met ingang van heden is Van Straten Geleiderail BV de exclusieve vertegenwoordiger van STOMMPY® kunststof aanrijdbeveiligingen. Dit pakket met oplossingen voor het beschermen van machines, installaties en wanden in distributiecentra is bijzonder innovatief. Binnen het assortiment vallen kunststof vangrailconstructies, beschermpalen, veiligheidshekwerk en dockbumpers, wieldwingers en stootplinten. 

Lees meer...

Vandaag is door Van Straten Geleiderail BV een Volvo FMX 10x4 met gestuurde sleepas in gebruik genomen. Deze vrachtwagen, geleverd door Van Dijk in Culemborg, heeft een 420 PK motor met een I-shift versnellingbak en is voorzien van een 20 ton's HMF kraan geleverd door Hyva.

Lees meer...

Na de eerdere uitbreiding van ons assortiment met aanrijdbeveiliging voegen wij met ingang van 2016 ook een groot aantal producten voor de inrichting van de openbare ruimte toe. Binnen deze productgroep straatmeubilair treft u afzetpalen, trottoirpalen, afvalbakken, fietsaanleunhekken en banken aan. 

Lees meer...

Op zoek naar advies op locatie of een vrijblijvende offerte? Neem contact met ons op!

Contact