tecklene logoKunststof aanrijdbeveiliging is een uitstekend alternatief voor de traditionele stalen producten welke worden toegepast voor het beschermen van bedrijfspanden en installaties. Van Straten Geleiderail BV is sinds mei 2016 de exclusieve distributeur van de producten van STOMMPY® Srl voor de Benelux. 

Alle STOMMPY® producten worden geproduceerd uit een technisch polymeer met de naam Tecklene®. Tecklene® zal niet breken, scheuren of versplinteren en kent een extreem hoge mate van energieabsorptie. Tecklene® zal indien blootgesteld aan vuur geen giftige stoffen vrijlaten en is bovendien bestand tegen UV straling (conform DIN-EN-ISO 877). Alle product oppervlakten zijn conform de Europese verordening 1935/2004. Het product is water resistent volgens IPX9K. Tecklene® is toepasbaar in omgevingen van -40°C tot +50°C.

fixa block logoVerankering van deze producten vindt plaats met behulp van het unieke gepatenteerde FIXA Block System® verankeringssysteem. Dit verankeringssysteem is niet zichtbaar vanaf de buitenzijde van het product waardoor vangrail en afschermpalen direct aansluiten op de ondergrond waardoor vuil geen kans krijgt zich te hechten. Afhankelijk van het product zijn de afgemonteerde systemen geschikt voor belastingen van 4420 tot 34500 Joules. Bovendien ontvangt u van ons de unieke garantie dat uw vloer bij een aanrijding onbeschadigd blijft.

Indien wij u aan de hand van onze Energy Impact Calculator een advies uitbrengen ten aanzien van de te plaatsen constructie bieden wij u een garantie van vijf jaar. Hierbij garanderen wij u voor deze periode het uitblijven van breuk en versplinteren van het product alsmede dat de vloer in deze periode bij een aanrijding onbeschadigd blijft. Op deze website treft u een selectie aan van het productaanbod, voor een volledig overzicht verwijzen wij u graag naar www.stommpy.nl

kunststof aanrijdbeveiliging vlees fabriek

kunststof aanrijdbeveiliging vleesverwerking

 

 

Onze hoge signaleringspalen bieden een verhoogde attentiewaarde op extra risicovolle locaties. De kunststof signaleringspalen zijn uitgevoerd in kunststof en voorzien van een reflecterende folie optioneel is het mogelijk om aan de bovenzijde een LED-kit te monteren. Ook deze kunststof afschermpalen zijn bestand tegen hoge krachten wanneer deze worden aangereden. De hoge signaleringspalen zijn leverbaar in Ø70 en Ø120 mm.

Onze kunststof afschermpalen zijn bestand tegen hoge krachten wanneer deze worden aangereden door bedrijfsmiddelen als heftrucks en elektrische palletwagens. Model D140 heeft een standaard diameter van 140 mm. en wordt geleverd met een hoogte van 440 mm., 770 mm., of 1100 mm. Door de modulaire opbouw is het mogelijk om deze afschermpalen nog hoger uit te voeren.

Kunststof kolombeschermers kunnen bijzonder snel zonder boren worden gemonteerd. De kunststof kolombeschermer bestaat, afhankelijk van het type en de kolommaat, uit 2 of meerdere elementen welke rondom de kolom worden geplaatst. Na plaatsing worden de elementen bij elkaar gehouden door twee banden.

Onze kunststof stootlijsten worden veelal toegepast in ziekenhuizen, verzorgingshuizen, centrale keukens maar ook in de voedingsverwerkende industrie en in cleanrooms. De stootlijsten kunnen op nagenoeg iedere soort wand worden gemonteerd. Denkt u hierbij aan sandwich panelen, stenen muren en pleisterwerk. De stootplinten worden verlijmd en geschroefd en voldoen aan de HACCP normen.

Lichte en economisch voordelige bescherming van magazijnstellingen met behulp van onze UpRight beschermer. Eenvoudig te installeren en te verwijderen indien noodzakelijk. De bijzondere structuur maakt het mogelijk om de botsenergie te absorberen door het vervormen van het product waardoor de schade aan de stellingstaanders voorkomen of beperkt wordt. Uiteraard is ook dit STOMMPY® product uitgevoerd in onze herkenbare gele signaalkleur.

Onze kunststof vangrails beschikken over de unieke eigenschappen en zijn een investering voor de lange termijn. Voor iedere situatie hebben wij het juiste type vangrail beschikbaar. Uiteraard zijn ook deze producten voorzien van ons label 'shockproof' waardoor wij u kunnen garanderen dat er geen schade's aan objecten, machines en uw bedrijfspand ontstaan.

Het voetgangers hekwerk is een ideale oplossing om voetgangerspaden te benadrukken. In combinatie met andere producten uit het STOMMPY® productaanbod wordt de veiligheid van werknemers in uw distributiecentrum gewaarborgd. Door zijn compacte structuur en minimale inbeslagname van ruimte past het perfect in elke omgeving.

Om de veiligheid te verhogen is scheiding van voetgangers en heftrucks een belangrijk item. Door het toepassen van onze voetgangers afscheiding voorkomt u dat uw transportmiddelen en de voetgangers in uw bedrijfspand met elkaar in aanraking komen.